Despre noi

Fresenius Medical Care – Liderul de piață din spatele NephroCare

Fresenius Medical Care este liderul mondial în furnizarea de produse și servicii pentru pacienții cu insuficiență renală cronică.

De peste 40 de ani, Fresenius Medical Care setează standarde în dializa renală, operând la toate nivelurile de îngrijire. Ca producător al unei game complete de produse de dializă și ca furnizor de servicii activ în peste 4.000 de centre in 50 de țări din întreaga lume, Fresenius Medical Care oferă opțiuni terapeutice personalizate pentru mai mult de 345.000 de pacienți din întreaga lume. Fresenius Medical Care se dedică îmbunătățirii vieții pacienților, creând astfel un viitor care să merite și oferind cea mai înaltă calitate în dializa renală.

Fresenius Medical Care www.freseniusmedicalcare.ro

NephroCare

NephroCare este compania Fresenius Medical Care ce oferă servicii de dializă  în centrele sale din  peste 35 de țări din Europa, Orientul Mijlociu, Africa și America Latină.

Primul centru a fost deschis în 1994. În prezent, tratăm peste 100.000 de pacienți în peste 980 de centre de dializă, oferind aproximativ 13 milioane de tratamente pe an. NephroCare are un personal de peste 29.000 de angajați dedicați asigurării celui mai ridicat nivel de calitate a  îngrijirii.

Cu NephroCare, Fresenius Medical Care are responsabilitatea de a sprijini sistemele de asistență medicală cu concepte inovatoare în domeniul îngrijirii și de a oferi îngrijire sustenabilă, accesibilă ca preț și de înaltă calitate pentru numărul în continuă creștere de pacienți cu boală cronică de rinichi.