Ştiri

14 Noiembrie - Ziua Mondială a Diabetului și a Porților Deschise la Sanamed București

Vă așteptăm pe tot parcursul acestei săptămâni la Clinica Sanamed din București pentru o testare gratuită a glicemiei!

Pornind de la faptul că pacienții cu insuficiență renală cronică tratați în centrele de dializă Fresenius NephroCare, asociază de cele mai multe ori boli cardiovasculare, diabet și afecțiuni endocrine, viziunea companiei a fost aceea de a extinde aria de îngrijire a pacienților cronici prin noi servicii medicale.

„Experiența de peste 17 ani în dializă și abordarea centrată pe pacient ne-au făcut să înțelegem în profunzime situația pacientului cronic și nevoile medicale ale acestuia care, de cele mai multe ori, sunt multiple și greu de gestionat individual.

De aceea ne-am asumat misiunea importantă de a contribui la îmbunătățirea calității vieții pacienților cronici și de a le oferi o îngrijire multidisciplinară, la cele mai înalte standarde de calitate, asa cum sunt și serviciile noastre de dializă. Fresenius NephroCare aduce astfel în prim-plan o nouă abordare a pacientului cronic, a declarat Dr. Daniela Caliopi Voiculescu, Director Medical Fresenius NephroCare România.

Astfel, Fresenius NephroCare, prin clinicile Sanamed din București și Pitești, nou incluse în portofoliul său,  și-a extins gama de servicii medicale pentru a satisface  nevoile complexe ale pacienților cronici.   

Sanamed oferă o gamă extinsă de servicii medicale:  consultații în ambulator pentru multe specialități medicale, de la cardiologie și neurologie, până la endocrinologie și nefrologie, analize de laborator, precum biochimie, hematologie, imunologie și multe altele, dar și investigații de imagistică cu echipamente de ultimă generație, precum RMN, CT, OCT, DEXA, Ecografie și Eco-Doppler.

Sanamed oferă servicii de spitalizare de zi, fiind operatorul privat cu cea mai mare capacitate din România pe acest segment (54 paturi). În cadrul spitalizării de zi, pacienții care suferă de boli cardiovasculare, diabet și afecțiuni endocrine, beneficiază de servicii medicale complexe, pe parcursul unei spitalizări de câteva ore.

În cadrul evenimentului "Porților Deschise", care începe astăzi la clinica Sanamed București 

  • Toți pacienții programați în clinică în perioada 14 -18 noiembrie, indiferent de patologie și de serviciile solicitate, beneficiază de o testare gratuită a glicemiei printr-un test rapid.   
  • Pacienților li se oferă un voucher  în valoare de 50 RON pentru următorul serviciu medical cu plată solicitat, valabil  până la 1 martie 2023.