Ştiri

Am deschis în Iași porțile unui nou centru de dializă FRESENIUS NEPHROCARE

Având în centrul preocupărilor noastre pacientul și dorința de a oferi cele mai înalte standarde de calitate și siguranță a tratamentelor, suntem bucuroși să vă informăm că, centrul de dializă Fresenius NephroCare C.I. Parhon s-a mutat “în casă nouă”.

Este o clădire modernă, construită special în acest scop, situată într-o zonă foarte liniștită, ușor accesibilă, prin două intrări directe, din bulevardul Chimiei nr. 101 și din strada Aurel Vlaicu (POARTA 2).

Noul centru oferă mai multe locuri de tratament pentru pacienți, având un spațiu mai generos decât cel actual, cu patru niveluri și 60 de posturi de tratament, dispuse în saloane de 4 și 8 posturi. Două lifturi de capacitate mare (inclusiv targă) asigură accesul către saloanele de tratament, reducând la minim perioada de așteptare.

Menținem aceleași standarde înalte de calitate, cu care sunteți obișnuiți și în centrul dumneavoastră actual, respectiv:

  • Medici nefrologi de renume, recunoscuți pentru profesionalismul lor atât în țară cât și în străinătate
  • Asistenți medicali dedicați, cu o vastă experiență în dializă
  • Tratamente performante de hemodializă și hemodiafiltrare, care vă asigură o stare optimă de sănătate, pentru a vă bucura din plin de viață
  • Aparate de dializă din ultimele generații, clasa 5008 CorDiax, care vă oferă siguranță și eficiență maximă a tratamentului de dializă
  • Cel mai performant sistem de tratare a apei, de preparare și distribuție a soluțiilor concentrate pentru dializă, care vă oferă o apă ultrapură și implicit un lichid de dializă de o calitate superioară

Asigurăm continuitatea tuturor serviciilor oferite și până acum, respectiv:

  • psihologul centrului vă oferă suport emoțional și îndrumare psihologică cu ajutorul unor programe de  informare și evaluare, individualizate
  • nutriționistul centrului vă oferă recomandări alimentare, absolut necesare pentru întreținerea stării de sănătate
  • Acordăm o atenție deosebită managementului accesului vascular și  asigurăm continuarea vaccinării împotriva hepatitei B, din dorința noastră a vă oferi protecție maximă (chiar dacă nu există o obligație în acest sens).

În cazul în care doriți să optați pentru un loc în noul centru (distanța față de domiciliul dumneavoastră este mai mică sau din oricare alte motive), vă rugăm să sunați la telefonul pacientului 0723 550 123.