Ştiri

Am deschis un nou centru de dializă Fresenius NephroCare în Satu Mare

Suntem bucuroși să vă informăm că am relocat centrul de dializă Fresenius NephroCare din Satu Mare într-o clădire modernă, construită special în acest scop, situată în apropierea Spitalului Județean, pe Aleea Oituz nr. 4A.

Noul centru oferă un grad sporit de confort, atât în timpul orelor de tratament, cât și în perioada de dinainte și după dializă, datorită spațiului generos, pe două niveluri, cu saloane de maxim 8 aparate de dializă. La nivelul fiecărui etaj sunt prevăzute vestiare mari, cu grup sanitar propriu. 

Clădirea este destinată exclusiv activității centrului nostru și a fost concepută pentru oferi pacienților tratamente de dializă la cele mai înalte standarde de calitate și siguranță. Centrul funcționează cu o echipa complexa formată din medici nefrologi, asistente medicale, psiholog si nutritionist. Susținem în continuare realizarea managementului accesului vascular și vaccinarea anti - hepatită B a pacienílor, chiar dacă nu există o obligație în acest sens.

Continuăm să aplicăm toate măsurile de protecție specifice COVID-19, pentru ca activitatea să se desfășoare în condiții de siguranță pentru personalul medical și pacienți.