Ştiri

Aplicatia Fresenius myCompanion

Disponibilă pentru pacienții hemodializați din rețeaua de centre de dializă Fresenius.

Imaginați-vă cum ar fi dacă ați putea să vedeți pe telefon cât a durat ședința de tratament, cât a fost tensiunea arterială și greutatea?

Sau cum ar fi daca telefonul v-ar anunța imediat că a a venit rezultatul hemoglobinei? Și ați vedea pe un grafic ultimele rezultate ca să înțelegeți evoluția? Nu stiți exact ce înseamnă acest lucru? Ați putea apăsa un buton al telefonului și ați afla imediat ce semnifică această analiză și multe altele.

Aveți poftă să mâncați ceva deosebit, dar nu știți ce să alegeți ca să respectați dieta recomandată? Cum ar fi să puteți “întreba” telefonul?

Și dacă doar ați deschide telefonul și ați putea primi informații despre tratament, despre exercițiile fizice pe care le puteți practica, despre îngrijirea pielii, a fistulei, despre gestionarea lichidelor sau a stărilor emoționale și ați primi sfaturi valoroase, cum vi s-ar părea?

Încă ceva: dacă vă gândiți ce frumos ar fi să poată vedea și fiul/fiica sau persoana apropiată toate acestea, ca să nu mai fie îngrijorați și să aibă toată informația pe care o doresc într-un singur loc, să știți că se poate!

Solicitați asistentei medicale din centrul de dializă codul de acces în aplicație!

Vă dorim utilizare plăcută!

Clic aici pentru video