Ştiri

LA MULȚI ANI pacienților noștri care serbează anul acesta 25 ani de dializă!

25 de ani de dializă înseamnă că se poate să reușim împreună, pacient și echipă medicală, într-un efort comun. Tratamentul de dializă înseamnă dincolo de procedura medicală în sine, multă încredere, multă voință, disciplină și convingerea ca viața merită trăită.

Domnul Nelu Militaru a fost foarte emoționat de surpriza aniversării a 25 de ani în dializă pregătită de centrul de dializă NephroCare Craiova. Cu această ocazie ne-a comunicat că se simte norocos să  primească îngrijire din partea  unei echipe de profesioniști, că terapia eficientă pe care o primește îl ajută să se bucure de viață. De-a lungul timpului a construit cu echipa de îngrijire o relație bazată pe încredere, prietenie și respect reciproc, ceea ce îl face să se simtă confortabil de fiecare dată când revine în centrul de dializă.

Doamna Stoica Aurica din centrul de dializă Fresenius Timișoara, ne-a mărturisit emoționată:

“Când am aflat că trebuie să fac dializă aveam 29 de ani. Nu știam nimic despre boala cronică de rinichi, nu știam ce înseamnă dializa…A fost greu la început, dar am avut încredere în medici, am respectat recomandările lor și pot spune că, de multe ori în acești ani, aproape am uitat că sunt bolnavă. La Centrul de Dializă de la Timișoara mă simt în siguranță, sunt foarte mulțumită de serviciile medicale și sunt recunoscătoare întregii echipe. Chiar mi-ați făcut o bucurie cu aniversarea celor 25 de ani de dializă, aproape uitasem că sunt atât de mulți. Pacienților care acum încep dializa le transmit să aibă încredere în medici și în metodele de tratament, să nu le fie teamă și să se bucure de viață, pentru că atitudinea față de boală este foarte importantă.”