Germania

Ce e mai bun din Germania

Republica Federală Germania este o ţară deschisă, împărţită între tradiţie şi modernitate. Cu 82 de milioane de locuitori, Germania este cea mai populată ţară din Uniunea Europeană. Oferă o gamă vastă de activităţi recreaţionale şi nenumărate delicii culinare. Însoţiţi-ne într-un tur al Germaniei şi pregătiţi-vă apetitul pentru această fascinantă ţară. Descoperiţi inima Europei – cu ajutorul NephroCare. Să mergem!

Faimosul Berlin – merită vizitat

Cu nenumărate locuri de văzut, capitala federală merită întotdeauna vizitată. Plimbaţi-vă de-a lungul Kurfürstendamm, vizitaţi muzeele de renume mondial sau exploraţi oraşul cu un vapor pe Spree. Câteva elemente din Berlin ce nu trebuie ratate sunt Poarta Brandenburg şi Alexanderplatz. Cea din urmă, amplasată pe drumul dintre partea de est şi cea de vest a oraşului, este unul dintre cele mai colorate districte şi un important centru de transport. Când oraşul a fost împărţit în Berlinul de Vest şi Berlinul de Est, Alexanderplatz a fost cea mai importantă piaţă din Republica Democrată Germania.

Sfat de la cunoscători: Legendara Alexanderplatz este la doar 20 de minute cu tramvaiul de Centrul de Dializă Berlin Weißensee.

Doriţi o imagine 360° a Berlinului? Atunci vizitaţi celebrul turn al televiziunii, cea mai înaltă clădire din Germania. De la aşa-numitul nivel panoramic, vă veţi bucura de cea mai bună imagine pe care oraşul o poate oferi. Restaurantul din interior face o rotaţie completă de două ori pe oră, oferind clienţilor o privelişte uimitoare asupra vechii şi noii capitale şi a locaţiilor sale magnifice.

Munchen spune ‘Grüß Gott’

Munchen îmbină viaţa dintr-un oraş mare cu împrejurimile naturale uimitoare şi stilul de viaţă bavarez. Cea mai importantă atracţie a oraşului este fără îndoială Frauenkirche (Catedrala Maicii Domnului), deşi e doar una dintre atracţiile centrului urban aglomerat. De asemenea de vizitat sunt impresionanta Neues Rathaus (Noua Primărie) gotică în piaţa centrală Marienplatz, vibranta piaţă în aer liber Viktualienmarkt, impresionantul Nymphenburg Castle şi grădinile sale, stadionul Allianz din colţul de nord al oraşului şi nenumăratele muzee de calibru.

Vara, Centrul olimpic, Grădina Englezească şi multitudinea de lacuri naturale invită locuitorii şi vizitatorii să ia o pauză de relaxare. Berăriile ce împânzesc Munchenul şi împrejurimile sunt locuri perfecte unde să vă bucuraţi de tradiţia bavareză şi de o atmosferă relaxantă în aer liber.

Oktoberfest - tradiţia Munchenului

Dacă vizitaţi Munchenul, nu pierdeţi o parte esenţială a culturii muncheneze: Oktoberfestul. Pe 20 septembrie 2014, cea de-a 181-a ediţie a Oktoberfestului începe pe Theresienwiese. Coloratul festival oferă câte ceva pentru orice vârstă. Copiii se pot bucura de carusele, iar covrigii şi berea sunt probabil cele mai faimoase atracţii culinare. Astăzi, portul popular a revenit şi veţi vedea multe femei purtând un dirndl şi bărbaţi în lederhosen. Munchenul vă ţine în priză. De la centrul de dializă NephroCare veţi ajunge în centrul oraşului cât ai clipi cu S-Bahnul, reţeaua de trenuri subterane a oraşului. La aeroport se ajunge de asemenea uşor cu S-Bahnul. Vizitaţi Munchenul şi bucuraţi-vă de un oraş cosmopolit şi plăcut.

Hamburg - tradiţia întâlneşte modernitatea

Indiferent dacă doriţi să exploraţi un port tradiţional, să vizitaţi un muzeu sau doar să vă bucuraţi de cultura autentică, Hamburg e locul potrivit. Un loc ce trebuie neapărat vizitat este piaţa de peşte din Hamburg. În fiecare duminică dimineaţa de la 5 la 9.30, piaţa tradiţională e aglomerată - şi acest lucru se întâmplă de la deschiderea din 1703.

Speicherstadt, sau districtul depozitelor, este reprezentativ pentru Hamburg şi una dintre cele mai mari atracţii ale oraşului. Depozitele sunt construite pe stive de stejar şi zona este intersectată de canale pe care vasele circulă la flux.

E timpul pentru o plimbare

Staţia Jungfernstieg este locul ideal pentru o plimbare şi pentru a vă bucura de apa lacului Inner Alster. Pasionaţii de cumpărături se vor simţi ca acasă pe străzile din apropiere, în timp ce păsările de noapte şi iubitorii de noutăţi trebuie să se îndrepte spre Reeperbahn. Districtul St. Pauli e plin de baruri, puburi şi spectacole drag queen, dar e mai bine să vedeţi cu proprii ochi ce are de oferit zona. Centrul de dializă NephroCare din Hamburg- Barmbek este amplasat central, în apropierea idilicului parc orăşenesc din Hamburg. E uşor de ajuns în centru de la aeroport, care, apropos, are legătură directă prin S-Bahn cu Gara Centrală din Hamburg.

Dializa de vacanţă în Germania - este posibilă la NephroCare!

Planificaţi o şedere în Germania? Atunci profitaţi de reţeaua noastră de centre. Suntem disponibili acolo unde aveţi nevoie de noi! Pentru a rezerva un loc de dializă în vacanţă, trebuie doar să sunaţi la centru, să ne scrieţi pe email sau să cereţi ajutorul echipei dumneavoastră de îngrijire medicală. Personalul nostru extrem de calificat se va bucura să vă ofere îngrijirea şi expertiza lor pe durata şederii în zonă. Lăsaţi în urmă viaţa de zi cu zi şi petreceţi timp descoperind împrejurimi noi şi incitante. Bucuraţi-vă de vacanţă cu sprijinul şi îngrijirea NephroCare. De-abia aşteptăm să vă întâlnim!

Subiecte asemănătoare

Centre de dializă din Germania

Pentru informaţii detaliate despre modalităţile oferite şi programul de lucru al centrelor de dializă NephroCare.