Recipes

Ingrediente (4 Porţii)

  • 6 albuşuri
  • 4 linguri zahăr
  • Margarină pentru a unge forma

Pentru cremă:

  • 1 cutie frişcă (200 ml) (30 % smântână)
  • 200 g căpşuni (aproximativ 15 căpşuni mici)

 

Valori nutriţionale (per porţie)

Calorii274 kcal
Grăsimi18 g
Sodiu117 mg
Carbohidraţii20 g
Proteine8 g
Fosfor56 mg
Potasiu226 mg
Conţinutul de lichid126 ml

Instrucţiuni

Bateţi albuşurile spumă, adăugaţi zahărul şi continuaţi să bateţi. Aşezaţi albuşurile într-o formă unsă cu margarină şi coaceţi în bain-marie timp de 20 de minute. Cu grijă, scoateţi-le din formă şi lăsaţi-le să se răcească. Crema de căpşuni: amestecaţi toate căpşunile cu smântâna şi amestecaţi-le cu un blender. La final, turnaţi crema peste budincă şi daţi la frigider.