Recipes

Ingrediente (4 Porţii)

  • 400 g bucăţi de carne de vită
  • 800 g morcovi
  • 1 pahar de vin roşu
  • 1 pahar de apă
  • 1 legătură verdeață
  • 2 căţei de usturoi
  • 1 ceapă
  • piper

Valori nutriţionale (per porţie)

Calorii252 kcal
Grăsimi9 g
Sodiu98 mg
Carbohidraţii16 g
Proteine22 g
Fosfor246 mg
Potasiu1,070 mg
Conţinutul de lichid344 ml

Instrucţiuni

Tăiaţi morcovii şi înmuiaţi-i în apă călduţă timp de 2 ore, aruncaţi apa. Într-o tigaie sotaţi bucăţile de carne cu ceapa tocată cu o lingură cu ulei. Când carnea este bine prăjită, udaţi cu vin roşu şi cu apă. Adăugaţi piperul. Adăugaţi buchetul de ierburi, usturoiul şi morcovii feliaţi. Acoperiţi şi fierbeţi la foc mic timp de 2 ore.