Recipes

Ingrediente (4 Porţii)

  • 140 g făină
  • 75 g zahăr brun
  • 1 plic zahăr vanilat
  • 70 g unt
  • 2 pere
  • 2 mere
  • scorţişoară

Valori nutriţionale (per porţie)

Calorii411 kcal
Grăsimi15 g
Sodiu4 mg
Carbohidraţii64 g
Proteine4 g
Fosfor45 mg
Potasiu236 mg
Conţinutul de lichid118 ml

Instrucţiuni

Amestecaţi cu mâinile într-un bol făina, zahărul brun şi untul pentru a obţine un aluat fărâmicios. Curăţaţi perele şi merele şi tăiaţi-le în bucăţi mici. Întindeţi fructele pe fundul unui vas şi acoperiţi-le cu aluatul. Presăraţi zahăr vanilat şi scorţişoară. Coaceţi la 200°C (Th 7) timp de 30 de minute până când crusta devine aurie.

Sfaturi nutriţionale

Impresionaţi-vă familia oferindu-i un desert cu toate aromele fructelor de sezon. Această reţetă respectă nevoile dvs. nutriţionale deoarece are un conţinut scăzut de potasiu, de fosfor şi de sare.