Pentru a îmbunătății experiența dumneavoastră ca utilizator al site-ului și pentru a vă furniza cele mai bune servicii Nephrocare utilizează pe website-ul său cookies. Prin continuarea activității pe acest site, ne dați consimțământul de a utiliza cookies. Pentru detalii accesați Politica de confidențialitate.

Carieră

Activitatea profesionala la NephroCare

Fresenius Medical Care este liderul mondial în tratamentul renal și o companie înființată cu peste 100 de ani în urmă. Coordonăm rețele de dializă în întreaga lume (mai multe detalii aici: link către cele mai recente cifre privind compania). La nivel internațional, serviciile complete de îngrijire a pacienților sunt reunite sub marca NephroCare.

Angajații noștri sunt cea mai importantă resursă a noastră și am învățat cum să facem mediul de lucru mai bun și mai sigur pentru ei. Prin intermediul Programului de satisfacție a angajaților pe care l-am implementat, evaluăm în mod continuu atmosfera de la locul de muncă și moralul angajaților și luăm măsuri acolo unde este necesar. Din acest motiv, numărul angajaților care renunță la locul lor de muncă în cadrul clinicilor NephroCare din regiunea EMEA (Europa, Orientul Mijlociu și Africa) este mai mic de 10 % pe an.