Pentru a îmbunătății experiența dumneavoastră ca utilizator al site-ului și pentru a vă furniza cele mai bune servicii Nephrocare utilizează pe website-ul său cookies. Prin continuarea activității pe acest site, ne dați consimțământul de a utiliza cookies. Pentru detalii accesați Politica de confidențialitate.

Filozofia NephroCare

Abordarea NephroCare

Prin serviciile NephroCare, Fresenius susţine sistemul de sănătate cu concepte inovative de îngrijire și servicii de cea mai bună calitate, sustenabile şi la preţuri accesibile, pentru un număr din ce în ce mai mare de pacienţi cu BCR.

Numeroase studii dovedesc că un management bun al bolii renale cronice (BCR) contribuie semnificativ la asigurarea unei stări de sănătate mai bune a pacienților la momentul începerii dializei, reducând astfel costurile pentru tratarea pacienţilor cu boală renală cronică şi îmbunătăţindu-le speranţa de viaţă.

Filozofia NephroCare:

  • Fresenius contribuie la crearea unui viitor mai bun pentru pacienții cu afecţiuni renale
  • Acționează în sensul prevenirii şi încetinirii progresiei bolii cronice de rinichi
  • Oferă pacientului cu afecţiune renală o îngrijire de calitate, bazată pe ghidurile naţionale şi internaţionale
  • Stimulează cooperarea strânsă, transparentă, între nefrologi, spitale, medici generalişti, furnizori de servicii medicale şi pacienţi
  • Fresenius este un partener de încredere, venind în ajutorul pacienților cu boală renală cărora le oferă un viitor mai bun

Personal medical specializat

Personalul medical specializat al NephroCare înțelege că terapia de substituţie renală înseamnă mai mult decât dializă şi transplant. Instruirea, educarea şi procesele de calificare continuă au un impact direct asupra calităţii îngrijirii pacienţilor.

Mai multe despre Personalul medical specializat al NephroCare

Sistemul de excelenţă NephroCare

NephroCare înseamnă excelenţă în îngrijirea renală. Aceasta se atinge prin profesioniştii noştri specializaţi şi extrem de dedicaţi, prin produsele, terapiile şi tehnologia noastră avansată, completate de instruire şi educaţie medicală continuă.

Sistemul de excelenţă NephroCare reunește toate standardele noastre de calitate şi cele mai bune practici din diferite ţări.

Aceste standarde sunt cruciale pentru calitatea vieții pacienţilor, pentru satisfacţia angajaţilor şi pentru angajamentul nostru privind asigurarea unor terapii renale accesibile diverselor sisteme medicale.

Mai multe despre Sistemul de Excelenţă NephroCare

Centrul de dializă

Centrul de dializă este condus de un medic nefrolog care împreună cu asistentul șef este responsabil de managementul personalului din centru. Fiecare tură de tratament este supravegheată de un medic şi de asistentul șef de tură. Un asistent medical tratează până la 4 pacienți. Pe lângă personalul medical, toate centrele de dializă au și personal administrativ şi tehnic.

Lunar, în fiecare centru de dializă, se organizează o ședință de analiză a activității, condusă de medicul șef cu scopul de a analiza rezultatele generale şi de a îmbunătăţi starea de sănătate a pacienţilor; astfel de întâlniri înlesnesc comunicarea şi creează o atmosferă de echipă.

Pe lângă tratamentul de dializă, centrele NephroCare oferă pacienților și suport psihologic.

La nivel regional un trainer local coordonează echipa de asistenți medicali și asigură trainingul periodic.

Clinică virtuală

Subiecte asemănătoare

Centre de dializă

Găsiţi un centru de dializă Fresenius NephroCare în apropiere.