Cariere

“Campusul de nefrologie” Life/2021

Dragi colegi nefrologi,

Dorim pe această cale să vă informăm că împreună cu nefrologi recunoscuți pe plan mondial, am dezvoltat o platformă unică ce asigură schimbul de informație științifică la nivel internațional. Această platformă, numită Life/2021, este dedicată modelării viitorului bolii renale printr-o îngrijire personalizată a pacienților. 

“Campusul de nefrologie” Life/2021 include o serie de 18 webinarii, demarate din 15 septembrie 2020 și se va încheia cu Congresul Life/2021 ce va avea loc în perioada 15-18 septembrie 2021. Motto-ul campusului de nefrologie este:

Viitorul bolii renale - un apel comun pentru îngrijirea personalizată a pacientului

Programul unic de webinarii al Life/2021 include 18 sesiuni cu subiecte cu relevanță imediată pentru practica medicală, inclusiv cu privire la COVID-19. De asemenea, subiecte precum optimizarea managementului anemiei, îmbunătățirea sănătății cardiovasculare și asigurarea tranziției pacientului către terapia optimă și la momentul optim, vor fi prezentate de cercetatori și clinicieni de prestigiu, de la nivel mondial. O sesiune de întrebări și răspunsuri integrate fiecărui webinar, va permite schimbul direct de informații.

Vă invităm să vă înregistrați la campusul Life/2021 și să vă înrolați la webinariile pe care doriți să le parcurgeți, pe site-ul: www.nephrologycampus.com Participarea este gratuită. Pentru a vă înrola la webinarii, trebuie mai întâi să accesați link-ul de mai sus și să vă înregistrați. Pe site veți putea accesa și webinariile care au avut loc până în acest moment și care sunt înregistrate.

Pentru a participa la Congresul Life/2021 trebuie să vă înregistrați separat pe acelasi link, dar la secțiunea Congres, unde veți găsi și Programul detaliat al acestui eveniment cu peste 60 de ore de comunicare medicală la cel mai înalt nivel științific . Participarea este de asemeni gratuită. Dacă doriți să colectați cele 15 CME cu care va fi creditat evenimentul, va trebui să achitați o taxă de 15 euro și în acest sens veți primi informațiile direct prin intermediul platformei https: www.nephrologycampus.com 

Vă așteptăm cu mult interes,     

Cu deosebit respect,

Dr. Daniela Caliopi Voiculescu

Country Medical Director

Fresenius Nephrocare România

 

Profesând la Fresenius NephroCare

Într-un centru de dializă, nu doar tehnologia și expertiza medicală au un rol esențial. Profesioniștii noștri creează și o legătură umană și emoțională cu pacienții și, ca atare, au un rol foarte important pentru complianța la tratament și bunăstarea pacienților.

Fresenius Medical Care, companie înființată cu peste 100 de ani în urmă, este lider mondial în tratamentul renal . Coordonăm rețele de dializă în întreaga lume (mai multe detalii aici: link către cele mai recente cifre privind compania). La nivel internațional, serviciile complete de îngrijire a pacienților sunt reunite sub marca NephroCare.