Pacienţi DP

Călătoriile pentru pacienţii DP

Faptul că sunteţi tratat prin dializă peritoneală (DP) nu înseamnă că trebuie să renunţaţi la călătorii. Vă asigurăm că nu trebuie să fiți îngrijorat de realizarea tratamentului de dializă pe perioada de vacanță.Echipa noastră de încredere vă ajută să vă continuaţi terapia de dializă peritoneală în timp ce exploraţi noi destinaţii din întreaga lume. Dacă vă pregătiţi din timp, multe locuri devin accesibile.

Cel mai important pas iniţial este să vă consultaţi cu asistentul DP şi cu Patient Care Manager înainte de a vă planifica călătoria: Aceştia vă vor ajuta să vă organizaţi tratamentul pe durata călătoriei şi vă vor sfătui cu privire la posibilităţi şi destinaţii, verificând şi dacă, în ţara pe care doriţi să o vizitaţi, compania poate furniza soluţiile de DP necesare.

Să mergem!

• Când vă alegeți destinația de vacanță, discutați cu personalul medical din centru sau cu Patient Care Manager, care vă vor ajuta să vă coordonați tratamentul pe perioada de vacanță.

• Discutați din vreme astfel încât să fie suficient timp pentru coordonarea întregului proces.

• Aranjaţi livrarea soluţiilor DP, a liniilor şi accesoriilor cu compania, aceştia vă vor sfătui cu privire la documentaţia necesară.

• Asiguraţi-vă că aveţi consumabilele şi medicamentele adecvate plus o marjă de siguranţă, în caz de întârzieri.

• Aflaţi numele, adresa şi numărul de telefon al celui mai apropiat centru Fresenius Medical Care. Echipa NephroCare vă va ajuta să obţineţi aceste informaţii.

• Relaxaţi-vă – sunteţi pe mâini bune!