Munca în echipa Fresenius

Centrul de dializă multidisciplinar

Centrul de dializă este condus de un medic șef specializat în domeniul nefrologiei și de o asistentă șefă.

Fiecare schimb de tratament este supervizat de un medic, iar o asistentă de dializă este responsabilă de mai mulți pacienți.

Medicii nefrologi Fresenius

sunt experți în metabolismul acido-bazic, în gestionarea dezechilibrelor electrolitice, hipertensiune arterială, boli autoimune și boli metabolice, având grijă să prescrie fiecărui pacient în parte terapia necesară, individualizată.

Asistentele noastre medicale

sunt experte în acordarea de asistență medicală specifică de nefrologie, oferindu-le pacienților noștri cea mai bună îngrijire. De multe ori, între pacienți, familiile lor și asistentele medicale se creează legături de lungă durată. În timpul îngrijirii pacienților, asistentele medicale tratează, educă și sprijină pacienții. Asistentele noastre lucrează în centrele de dializă NephroCare și sprijină de la distanță pacienții care fac dializă peritoneală la domiciliu.

Și infirmierele

lucrează direct cu pacienții și cu familiile acestora. Împreună cu asistentele medicale, îi sprijină pe pacienți, pentru ca aceștia să aibă o viață mai lungă, mai bună și mai sănătoasă.

Pe lângă tratamentul de dializă, NephroCare oferă și sprijin multidisciplinar pacienților cu dializă care au nevoie de opinia unui psiholog sau a unui nutriționist. De asemenea, în România, pacienții beneficiază și de îngrijirea accesului vascular (fistulă/cateter).

Directorul medical coordonează serviciile de îngrijire prestate în cadrul centrului nostru de dializă, organizează și conduce întâlnirile medicale multidisciplinare pentru a analiza rezultatele globale și pentru a îmbunătăți starea de sănătate a fiecărui pacient în parte; astfel de întâlniri îmbunătățesc comunicarea și creează o atmosferă armonioasă.