Pacienţi HD

Centru de dializă NephroCare din Antalya
Călătoriile pentru pacienţii HD

Clinica noastră NephroCare din Antalya oferă o piscină pentru pacienţi

Odată ce v-ați decis să călătoriți și știți destinația, discutați cu echipa Fresenius. Aceasta vă va ajuta cu formalitățile și cu coordonarea dializei de vacanță.

Indiferent unde doriţi să mergeţi, tratamentul trebuie să fie acoperit de compania de asigurări de sănătate. Dacă rămâneţi în propria ţară, nu trebuie decât să completaţi formularele necesare, deci nu trebuie să vă faceţi griji. Echipa medicală din centrul dumneavoastră vă va ajuta cu plăcere.

Situaţia este similară dacă sunteţi cetăţean european şi călătoriţi în UE, deşi s-ar putea să existe formalităţi suplimentare, cum ar fi formulare suplimentare. Echipa medicală vă poate ajuta şi cu acestea.

Dacă doriți să călătoriţi mai departe, va trebui să verificaţi modalităţile specifice de plată sau rambursare pentru ţara în care vreţi să mergeţi.

Odată terminate formalităţile, nimic nu vă mai poate opri. Călătoriți şi bucuraţi-vă! Dacă doriți să fiți sigur că potențiala dumneavoastră destinație de călătorie este în vecinătatea unui centru Fresenius, consultați lista cu acestea.

Găsire Clinică

Să mergem!

• După ce ați ales destinația de vacanță, discutați cu personalul medical din centru sau cu Patient Care Manager. Aceștia vă vor ajuta să vă coordonați tratamentul pe perioada vacanței

• Discutați din vreme, astfel încât să fie suficient timp pentru coordonarea întregului proces.

• Relaxaţi-vă – sunteţi pe mâini bune!