COVID-19 - Informații importante

Centru de dializă – imagine din exterior
Informații importante despre coronavirus

Fresenius Medical Care are ca prioritate sănătatea și siguranța pacienților, a colegilor și a partenerilor săi. Abordăm cu multă seriozitate situația și o monitorizăm îndeaproape pentru a fi siguri că practicile noastre sunt adecvate și corespund evoluției evenimentelor.

Deoarece avem în îngrijire unii dintre cei mai vulnerabili pacienți, urmărim situația și am întărit procedurile de control al infecțiilor, pe care deja le aplicăm pentru protejarea lor.

Suntem în contact permanent și urmăm îndrumarea autorităților locale din țările unde avem centre de dializă. Am creat celule de acțiune pentru a adapta răspunsul la schimbările de situație.

Am implementat planuri de prevenție a infecției coronavirus în centrele noastre de dializă și suntem în dialog permanent cu echipele și autoritățile din țările în care ne desfășurăm activitatea.

Pentru că pacienții dializați sunt dependenți de serviciile noastre, am luat măsuri extinse de precauție și am dezvoltat planuri de contingență pentru ca aceștia să aibă încredere că vor primi tratamentul de dializă și îngrijirea de care au nevoie, chiar și în eventualitatea unei situații grave.

Am luat de asemenea măsuri de precauție pentru angajații noștri. Personalul din clinici este instruit cu privire la practicile de control a infecțiilor. În plus, am dezvoltat planuri de contingență pentru situația în care lucrurile se agravează. Mai mult, au fost instituite restricții de călătorie, întâlnirile și conferințele cu un număr mare de persoane din cadrul organizației noastre au fost anulate, iar cele planificate anterior fie au fost amânate, fie se vor desfășura într-un format virtual.

Ca măsură de prevenție și pornind de la faptul știut că pacienții dializați sunt în general mai expuși unor consecințe severe ale infecțiilor respiratorii, rugăm pacienții dializați să nu călătorească nici în țară și nici în afara țării în timpul pandemiei coronavirus. Pentru protecția pacienților noștri și a personalului medical, am luat decizia de a suspenda temporar programul de dializă de vacanță. Acest lucru înseamnă că nu acceptăm pentru tratament în centrele noastre pacienții noi în dializă de vacanță atât pe plan intern cât și internațional.

Apasați aici pentru a găsi un centru de dializă Fresenius NephroCare România în apropiere. Pentru asistență suplimentară, vă rugăm să contactați direct centrul de dializă.