Dializă de vacanţă

Čeština, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Polski, Português, Românesc, Schweiz, Slovenščina, Slovenský, South Africa, Svéd, Türkçe, Русский, United Kingdom, српски, עברית

Faptul că faceţi dializă de trei ori pe săptămână nu înseamnă că s-a terminat cu călătoriile şi vacanţele. "Dializa de vacanţă" vă oferă şansa de a vizita alte centre de dializă pentru tratament şi vă oferă posibilitatea de a călători.

Având centre de dializă Fresenius peste tot în lume chiar aveţi de unde alege. Aşadar, dacă doriţi să călătoriţi în străinătate sau în ţară, puteţi continua să vă bucuraţi de o viaţă activă vizitând locuri noi sau pur şi simplu relaxându-vă la soare!

Toate centrele de dializă din reţeaua Fresenius sunt echipate la un standard comparabil şi oferă acelaşi nivel de calitate. Alegând un centru Fresenius aveţi posibilitatea de a primi serviciile de dializă cu care v-aţi obişnuit acasă. Echipa Fresenius dedicată serviciului de dializă de vacanță vă va oferi suportul în comunicarea cu centrul de dializă de vacanță și se va asigura că acesta va primi toate informaţiile necesare. Aşadar vă puteţi concentra pe vacanţă!

Dacă alegeți să ne trimiteți un email cu solicitarea dumneavoastră, vă rugăm să precizați în acesta unde anume călătoriți și statusul viral.

Serviciul de Dializă de vacanță al Fresenius NephroCare este gratuit și constă în facilitarea găsirii unui centru de dializă în țară sau străinătate, în apropierea locației de vacanță și programarea ședințelor de dializă pe perioada deplasării în localitatea/țara respectivă, în limita locurilor disponibile.

Acest serviciu nu include niciun angajament din partea companiei privind rezervările pentru cazare și transport.

Pentru a beneficia de Dializa de vacanță vă rugăm să luați legătura cu personalul medical al centrului de dializă în care faceți tratament sau cu Patient Care Manager la telefon 0723 550 123

Ne puteți scrie la adresa de email pacient-nephrocare@fmc-ag.com

În România, rețeaua de centre private Fresenius NephroCare acoperă 25 de județe, fiind reprezentată de un număr de 36 de centre de dializă.

Dacă veți dori să vă bucurați de frumusețea peisajelor din țară vă recomandăm câteva zone situate în apropierea centrelor noastre de dializă, care vă pot primi în măsura locurilor și a turelor disponibile la momentul solicitării:

Stațiune

Centru de dializă apropiat

Vatra Dornei

Suceava/Rădăuți

Buziaș

Timișoara

Ocna Șugatag

Lacul Sărat

Baia Mare

Felix

Oradea

Moneasa

Deva

Herculane

Drobeta Turnu Severin

Amara

Slobozia

Pucioasa

Târgoviște

Geoagiu Băi

Deva

Stațiuni montane

Brașov

Salina Turda

Turda

Delta DunăriiTulcea

Băltățești

Piatra Neamț

 

Vă dorim vacanță plăcută!

 

Dializă de vacanţă