Despre noi

Nurse and patient during dialysis treatment
Fresenius Medical Care – Liderul de piață din spatele NephroCare

Fresenius Medical Care este liderul mondial în furnizarea de produse și servicii pentru pacienții cu insuficiență renală cronică.

De peste 25 de ani, Fresenius Medical Care setează standarde în terapiile renale, operând la toate nivelurile de îngrijire. Ca producător al unei game complete de produse de dializă și ca furnizor de servicii activ în ~ 4.000 clinici din ~50 de țări din întreaga lume, Fresenius Medical Care oferă opțiuni terapeutice personalizate pentru mai mult de 332.000 de pacienți. Fresenius Medical Care se dedică îmbunătățirii vieții pacienților, asigurând tratamente de dializă la cele mai înalte standarde de calitate pentru un viitor mai bun al pacienților săi.

Fresenius Medical Care www.freseniusmedicalcare.ro

NephroCare

NephroCare este divizia de servicii de dializă a companiei Fresenius Medical Care. La finalul anului 2023 aceasta a oferit servicii de dializă în 34 de țări din Europa, Orientul Mijlociu, Africa și America Latină.

Primul centru a fost deschis în 1994. În prezent, tratăm aproximativ 100.000 de pacienți în peste 900 de centre de dializă, oferind aproximativ 16 milioane de tratamente pe an. Personalul NephroCare numără peste 25.000 de angajați dedicați asigurării celui mai ridicat nivel de calitate a  îngrijirii.

Prin NephroCare, Fresenius Medical Care sprijină sistemele de asistență medicală cu concepte inovatoare în domeniul îngrijirii și oferă îngrijire sustenabilă, accesibilă ca preț și de înaltă calitate pentru numărul în continuă creștere de pacienți cu boală cronică de rinichi.