Despre noi

Nurse and patient during dialysis treatment
Fresenius Medical Care – Liderul de piață din spatele NephroCare

Fresenius Medical Care este liderul mondial în furnizarea de produse și servicii pentru pacienții cu insuficiență renală cronică.

De peste 25 de ani, Fresenius Medical Care setează standarde în dializa renală, operând la toate nivelurile de îngrijire. Ca producător al unei game complete de produse de dializă și ca furnizor de servicii activ în 4.116 centre din 50 de țări din întreaga lume, Fresenius Medical Care oferă opțiuni terapeutice personalizate pentru mai mult de 344.600 de pacienți din întreaga lume. Fresenius Medical Care se dedică îmbunătățirii vieții pacienților, asigurând tratamente de dializă la cele mai înalte standarde de calitate și creând astfel un viitor mai bun pentru pacienții săi.

Fresenius Medical Care www.freseniusmedicalcare.ro

NephroCare

NephroCare este compania Fresenius Medical Care ce oferă servicii de dializă  în centrele sale din  peste 40 de țări din Europa, Orientul Mijlociu, Africa și America Latină.

Primul centru a fost deschis în 1994. În prezent, tratăm peste 100.000 de pacienți în peste 1000 de centre de dializă, oferind aproximativ 16 milioane de tratamente pe an. NephroCare are un personal de peste 31.000 de angajați dedicați asigurării celui mai ridicat nivel de calitate a  îngrijirii.

Cu NephroCare, Fresenius Medical Care are responsabilitatea de a sprijini sistemele de asistență medicală cu concepte inovatoare în domeniul îngrijirii și de a oferi îngrijire sustenabilă, accesibilă ca preț și de înaltă calitate pentru numărul în continuă creștere de pacienți cu boală cronică de rinichi.