Alegerea unui centru de dializă

Uşa de la intrarea în NephroCare

Pacientul are dreptul să cunoască și să aleagă unul din centrele de dializă din vecinătatea domiciliului său. Nu toate centrele de dializă sunt la fel și de aceea este util să înţelegeţi ce să căutaţi. Veţi petrece mult timp în centrul de dializă ales. Acesta trebuie să fie un loc unde să vă simțiți confortabil și în siguranţă. Centrele de dializă Fresenius au o foarte bună acoperire națională, respectiv 25 de județe, în care se regăsesc cele 36 de clinici. Dacă doriți să vizitați unul din centrele de dializă Fresenius, înainte de a începe tratamentul, pentru a discuta cu medicii și a vedea condițiile de tratament, puteți suna la sediul central, la telefon 021 233 42 68 sau direct în centrul respectiv. Puteți face acest lucru atât pentru dvs., cât și pentru o rudă care urmează să înceapă tratamentul. 

Există mai multe surse de informare la care puteţi apela când alegeți centrul de dializă:

  • Medicul nefrolog 
  • Paginile de internet și social media
  • Personalul NephroCare de la un centru de dializă din apropiere

Găsiţi un centru de dializă Fresenius Medical Care în apropiere

Vizitaţi centrul înainte de a decide!

Înainte de a lua o decizie, vizitaţi centrul pentru a întâlni personalul, a vedea unitatea şi a pune întrebări. Toţi cei pe care îi întâlniţi în timpul vizitei la un centru de dializă ar trebui să vă trateze cu respect şi demnitate. Analizaţi dacă serviciul pentru clienţi şi educaţia medicală sunt priorităţi. Trebuie să aveţi parte de excelenţă la fiecare vizită.

Pentru a putea lua decizia corectă puteţi utiliza această listă cu aspectele ce trebuie verificate atunci când vizitaţi centrele de dializă.

Tipăriţi aici.

Subiecte asemănătoare

Perspectiva începerii tratamentului poate fi neliniştitoare. Aici veţi găsi informaţii utile despre pregătirile pe care le puteţi face acasă, ce să purtaţi şi ce să luaţi cu dumneavoastră.