Sustenabilitatea noastră

Asistentă medicală

Creșterea constantă a numărului de pacienți dializați este o provocare pentru sustenabilitatea sistemelor de sănătate de care aceștia depind. Întrebarea este cum poate contribui NephroCare la sustenabilitatea asistenței medicale.

Ne străduim să îmbunătățim continuu rezultatele și în paralel să folosim eficient resursele. Pentru aceasta utilizăm Sistemul holistic de Valori NephroCare. Aceasta este soluția noastră care echilibrează procesele standardizate cu cererile locale ale unui sistem holistic și interconectat de îngrijire renală.

Suntem conștienți de responsabilitatea socială privind pacienții, angajații, acționarii și societatea în general.

Stimulăm implicarea personalului nostru prin asigurarea colaborării într-un mediu de lucru care permite dezvoltarea continuă profesională și socială. Ne concentrăm de asemenea pe oferirea unei îngrijiri renale corespunzătoare pentru fiecare pacient, utilizând tehnologii avansate ce permit realizarea celor mai bune terapii. Ne facem timp să ascultăm pacienții, să înțelegem nevoile lor și să acționăm cum este mai bine pentru ei, de exemplu prin încurajarea transplantului renal.

În toate centrele de dializă NephroCare ne străduim să ne desfășurăm activitatea într-un mod ecologic, pentru a reduce impactul dializei asupra mediului. Încă din 2009 am reușit să reducem consumul de apă și cantitatea de deșeuri generate de centrele de dializă din rețeaua noastră.

Clic aici pentru mai multe informații despre angajamentul nostru cu privire la sustenabilitate.

Clic aici pentru Raportul non-financiar consolidat 2022 

Subiecte asemănătoare

Responsabilitatea Fresenius Medical Care este aceea de a crea un viitor mai bun pentru pacienții cu afecțiuni renale

Misiunea și viziunea, rețeaua internațională și valorile Fresenius NephroCare, furnizorul de servicii de dializă al Fresenius Medical Care.