NephroCare Academy

Educație pentru personalul clinic NephroCare

Academia NephroCare a fost înființată pentru a oferi cursuri și alte modalități de instruire medicilor, asistenților medicali și personalului non-medical, în toată perioada în care lucrează la NephroCare.

Profesioniștii noștri sunt înscriși de managerul în educație în programele noastre de predare, pentru a beneficia de educație inițială și continuă. Pentru a integra învățarea în viața profesională a echipelor noastre clinice, abordăm o largă varietate de domenii educaționale și aplicăm metode de instruire diferite, cum ar fi învățarea la locul de muncă, sesiunile de instruire față în față și în săli de curs virtuale, sesiuni de e-learning, programe de mentorat, materiale ajutătoare și gamificare (învățarea prin joc).

Pentru a afla informații despre manifestările științifice locale și internaționale vă rugăm să consultați următoarele site-uri:

Pentru a consulta legislația specifică în domeniu vă rugăm să accesați:

NephroCare oferă instruire acreditată pentru asistente medicale

Programul de educație în asistență medicală pentru dializă fundamentală NephroCare este acreditat de EDTNA/ERCA.

Educația medicală ca instrument important pentru optimizarea îngrijirii pacienților

NephroCare înțelege că un program de educație continuă, care este configurat în conformitate cu ghidurile internaționale de  tratament și cu standardele înalte ale NephroCare privind tratamentul, va ajuta la îmbunătățirea performanței medicale., având un impact major asupra calității vieții pacienților noștri. Acesta este dezideratul major al NephroCare

Dr. Stefano Stuard, Head of the CoE Clinical & Therapeutical Governance team și autorul principal al cursului, afirmă: „Acesta este un pas important pentru noi și suntem foarte încântați că acum putem să oferim sprijin medicilor noștri în dezvoltarea lor profesională.”

NephroCare oferă medicilor instruire medicală

„Gestionarea tensiunii arteriale în boala cronică de rinichi” [Blood Pressure (BP) Management in Chronic Kidney Disease (CKD)] este titlul primului curs educațional care beneficiază de acreditare din partea Comisiei Europene de Acreditare a Instituțiilor de Educație Medicală Continuă (European Accreditation Council for Continuing Medical Education Institution - EACCME) a Uniunii Europene a Specialiștilor în Medicină (European Union of Medical Specialists - UEMS) din Bruxelles.

Subiecte asemănătoare

Datorită avantajelor și oportunităților de carieră pe care le oferă acest domeniu, mulți medici, mai ales medici nefrologi, aleg să lucreze în domeniul dializei.