Angajamentul nostru

Medic și pacient
Angajamentul nostru NephroCare

NephroCare se angajează să:

  • Ducă la bun sfârșit responsabilitatea Fresenius Medical Care de a crea un viitor mai bun pentru pacienții cu afecțiuni renale
  • Acționeze în sensul prevenirii și încetinirii progresiei bolii cronice de rinichi
  • Ofere pacientului cu afecțiune renală o îngrijire de calitate, bazată pe ghidurile naționale și internaționale
  • Stimuleze cooperarea strânsă, transparentă, între nefrologi, spitale, medici generaliști, furnizori de servicii medicale și pacienți
  • Să responsabilizeze pacienții cu boală renală cronică pentru a-i ajuta să aibă un viitor mai bun, poziționând NephroCare ca partener de încredere pentru toate părțile interesate din domeniul sănătății.

Sistemul de valori NephroCare reprezintă soluția noastră de atingere  a echilibrului între procesele standardizate și cerințele locale pentru sisteme de îngrijire renală holistice și integral interconectate, ceea ce permite selectarea celei mai adecvate abordări pentru fiecare pacient în întreaga noastră rețea.

Implicarea pacienților

Implicarea pacienților are un impact pozitiv asupra bunăstării fizice și emoționale a pacienților și, prin urmare, asupra comportamentului, satisfacției și complianței la tratament a acestora.

Noi interacționăm continuu cu pacienții noștri pentru a înțelege ceea ce contează cu adevărat pentru ei și pentru a le acorda asistență privind următoarele aspecte legate de sănătate:

• Introducere în dializă
• Educație nutrițională
• Îngrijirea fistulelor
• Menținerea unui stil de viață activ
• Coordonarea dializei în perioadele de concediu

Pentru informații suplimentare, vizitați secțiunea noastră pentru pacienți.

Infrastructura clinică

O modalitate cheie prin care oferim tratament standardizat în centrele de dializăeste reprezentată de conceperea celor mai bune fluxuri de lucru, individualizate pentru fiecare centru de dializă și asigurarea fluidelor de calitate pentru dializă.

Cu configurația infrastructurii centrelor noastre de dializă , urmărim să oferim condiții de igienă corespunzătoare, siguranță și supraveghere optimă a pacienților.

Terapii, produse și medicamente

La NephroCare, avem capacitatea de a oferi un mix optim de terapii - la centru și la domiciliu- care să corespundă necesităților pacienților și nevoilor sistemelor de asistență medicală.

Pentru terapii individualizate , pacienții noștri beneficiază de experiența noastră de prescriere a unor terapii specifice fiecărui pacient cu produsele Fresenius Medical Care și cu produse medicinale de înaltă calitate.

Puteți beneficia de produsele noastre inovatoare și de tehnologia noastră inovatoare – Bunăstarea și siguranța dumneavoastră au întotdeauna prioritate maximă pentru noi.

Medici, asistente și specialiști

Medicii, asistentele și specialiștii care dovedesc motivație, instruire și experiență la cele mai înalte cote sunt factori cheie în îngrijirea pacienților cu boală renală.

Într-un centru de dializă, nu doar tehnologia și expertiza medicală au un rol esențial. Profesioniștii noștri creează, de asemenea, o legătură umană și emoțională cu pacienții.

Vă rugăm să consultați opțiunile noastre de tratament (link către profesioniști – profesioniștii noștri.

Managementul calității

Pentru integrarea corespunzătoare a cerințelor de calitate în procesele noastre structurate.

Un element central al sistemului nostru de management al calității sunt directivele corporative care specifică cerințele cheie pentru procesele din organizație, de exemplu prin stabilirea standardelor pentru igienă și controlul infecțiilor, pentru îngrijirea adecvată a pacienților dializați, pentru apă, concentrate și fluide de dializă.

Performanța clinică și operațională

Pentru a oferi o asistență medicală sustenabilă,bazată pe valoare, echipele noastre multidisciplinare din centre, formate din persoane cu profesii diferite, colaborează pentru a administra în comun centrele noastre de dializă.

Instrumentele de monitorizare îi ajută pe profesioniștii noștri să evalueze atingerea țintelor de performanță, cu scopul de a îmbunătății continuu activitatea.

Sistemul de informații clinice

Nicio îmbunătățire nu este posibilă fără a beneficia de date. EuCliD®, sistemul de management clinic patentat al NephroCare, furnizează informații cuprinzătoare despre fiecare tratament de dializă și despre fiecare pacient dializat, permițând personalului medical din centrele NephroCare să ia deciziile corecte pentru îmbunătățirea tratamentului fiecarui pacient.

Acesta facilitează munca zilnică a personalului clinic, integrând procesele în fluxul de colectare de date.

Conectat direct la aparatele de dializă, sistemul de monitorizare trimite date despre pacienți și parametri medicali de la sesiunile de dializă către sistemul de gestionare a datelor, care verifică, de asemenea, datele în ceea ce privește caracterul complet și plauzibil al acestora.

Rețineți:
Toate datele sunt colectate cu respectarea strictă a regulamentelor privind protecția datelor și sunt stocate în mod anonim, pentru a împiedica identificarea pacienților.

Subiecte asemănătoare

Fresenius Medical Care dezvoltă continuu concepte inovatoare pentru un viitor sustenabil.

Misiunea și viziunea, rețeaua internațională și valorile Fresenius NephroCare, furnizorul de servicii de dializă al Fresenius Medical Care.