Experiențele pacienților

Lasa-te inspirat de poveștile de viață.

Astăzi, în toată lumea există sute de mii de oameni care trăiesc având boală cronică de rinichi. Fiecare persoană are câte o poveste unică. I-am rugat pe câțiva dintre pacienții noștri să ne împărtășească poveștile lor deosebite. Unii urmează tratament prin hemodializă, alții urmează terapie la domiciliu, în timp ce alții au deja un transplant de rinichi. Ce au aceștia în comun: cu toții au depășit provocările și au trecut de toate impedimentele pentru a avea o vieță plină și activă.

Dializa la NephroCare

Aflați mai multe despre ce au simțit pacienții noștri atunci când au aflat pentru prima dată că trebuie să facă dializă și care a fost experiența tratamentului la NephroCare.

Pasiuni

Boala cronică de rinichi și nevoia de dializă aduc cu ele numeroase schimbări. Pacienții noștri povestesc despre modul în care au învățat să facă față acestor schimbări și cum își îmbunătățesc și își mențin o  calitate bună a vieții.

Călătoriile

Tratamentul de dializă efectuat de trei ori pe săptămână nu înseamnă sfârșitul călătoriilor și al vacanțelor, în țară sau în străinătate. Puteți să vă bucurați în continuare de o viață activă, vizitând locuri noi sau pur și simplu relaxându-vă la soare! În această secțiune am adunat câteva povești de călătorie de la pacienții noștri, care ne relatează experiențele trăite și descriu modul în care s-au putut bucura de vacanțe având sprijinul NephroCare.

Subiecte asemănătoare

Revista NephroCare pentru tine este revista pentru pacienţi a NephroCare.

Ca pacient dializat trebuie să jucaţi un rol important în propria îngrijire. În această secţiune veţi găsi Ajutor & Asistenţă.