Ştiri

Am deschis un nou centru de dializă Fresenius în Câmpulung

Inaugurăm astăzi în Câmpulung un nou centru de dializă Fresenius unde vom reloca întreaga noastră activitate. Este o clădire modernă, construită special în acest scop, situată într-o zonă foarte liniștită, ușor accesibilă, din strada Izvor.

Noul centru va putea oferi mai multe locuri de tratament pentru pacienți, pe un spațiu mai generos decât cel actual, cu saloane de 2, 4 și 8 posturi, situate pe un singur nivel. Datorită poziției clădirii, saloanele vor fi iluminate natural pe tot parcursul zilei. Mai mult, pentru a spori confortul pacienților, au fost montate jaluzele exterioare cu ajutorul cărora se poate regla nivelul de lumină în saloane.

 Menținem aceleași standarde înalte de calitate, cu care sunteți obișnuiți și în centrul dumneavoastră, respectiv:

  • O echipă medicală  dedicată, cu o vastă experiență în dializă
  • Tratamente performante de hemodializă și hemodiafiltrare, care vă asigură o stare optimă de sănătate, pentru a vă bucura din plin de viață
  • Aparate de dializă de ultimă generație, din clasa 5008 CorDiax, care vă oferă siguranța și eficiența maximă a  tratamentului de dializă
    În plus, centrul va fi dotat cu cel mai performant sistem de tratare a apei,
    de preparare și distribuție a soluțiilor concentrate pentru dializă, care vă
    oferă o apă ultrapură și implicit un lichid de dializă de o calitate superioară,
    contribuind astfel la o eficiență sporită a dializei.

    Vom asigura continuitatea tuturor serviciilor oferite și până acum, respectiv:
  • psihologul centrului vă așteaptă cu noua broșură “ABC-ul în psihologia pacientului dializat” pentru a vă oferi suport emoțional și îndrumare psihologică.
  • nutriționistul centrului vă așteaptă cu noul “Ghid de nutriție” special conceput pentru dvs, pentru a vă oferi cele mai adecvate recomandări alimentare, absolut necesare pentru întreținerea stării de sănătate.
  • vom susține realizarea managementului accesului vascular, ca și până acum (chiar dacă nu există nicio obligație în acest sens).
  • vom asigura continuarea vaccinării împotriva hepatitei B, din dorința noastră a vă oferi protecție maximă (chiar dacă nu există o obligație în acest sens).
  • vom continua aplicarea tuturor măsurilor de prevenție pentru prevenirea contaminării COVID-19