Ştiri

Aniversăm pacienții noștri care au împlinit 25 de ani în dializă

Personalul medical din centrul de dializa Fresenius NephroCare Oradea a fost alaturi de dna Albirt Eva, la aniversarea celor 25 de ani de dializa! Cuvintele sale, adresate cu această ocazie, i-au emoționat deopotriva pe pacienți și angajați, aducând un zâmbet și o speranță pe chipurile lor.

"Sunt Albirt Eva iar povestea mea a început la 29 de ani, când am aflat că am insuficiență renală cronică. Nu știam ce înseamnă această boală și ce mă așteaptă în viitor, dar un lucru era sigur: că am o familie și o fetiță de 6 ani.....și trebuie să merg înainte!

În următorii 10 ani m-au așteptat internări în spitale, iar la 39 de ani am început hemodializa. Acum, vă scriu cu ocazia împlinirii a 25 de ani în dializă, ziua de 1 octombrie însemnând în fiecare an o altă zi de naștere în viața mea. Prin multe am trecut în acești ani, dar fără susținerea familiei și încrederea în Dumnezeu nu aș fi putut trece mai departe. Mulțumesc întregii echipe Fresenius NephroCare Oradea că m-a încurajat și m-a sprijinit de-a lungul timpului. Am fost surprinsă de acești oameni minunați! "

“Luni, 30 septembrie 2019 și centrul de dializa Fresenius NephroCare Giurgiu a sărbătorit cu mult drag cei 25 de ani în dializă ai domnului Tătaru Mircea.

Domnul Tătaru are 65 de ani, este din Giurgiu, are o familie frumoasă (soție,doi copii, doi nepoți pe care i-a crescut și îi susține financiar). Își regăsește echilibrul interior în mijlocul familiei sale și la pescuitul din care a făcut o pasiune.

Îl cunosc personal de 17 ani (din 2002 de când s-a deschis secția de Dializă din spital). Este un pacient echilibrat din toate punctele de vedere, optimist, cu simțul umorului și cu o ținută morală desăvârșită.

Îl felicit din tot sufletul pentru echilibrul de care dă dovadă în fiecare zi și îi urez

La mulți ,mulți ani frumoși alături de familie și de noi!

Mesajul pe care îl transmite domnul Tătaru este unul foarte optimist: Nu o să scăpați prea curând de mine”, a concluzionat dna Ionela Chirigiu, psiholog al centrului de dializa Fresenius NephroCare Giurgiu

Asistentul șef al Centrului de dializă Fresenius NephroCare Târgoviște, doamna Sorina Matei a declarat ca vizibil emotionați, cu toții au avut prilejul de rememorare a momentelor plăcute dar și mai dificile prin care dl. Chiriță a trecut de-a lungul celor 25 de ani în dializă. Având suportul echipei medicale și al familiei, domnul Chiriță a reușit să depășească toate obstacolele cu bine, iar acum consideră dializa un serviciu part-time.

Îi dorim să poată “munci” în continuare cât mai mulți ani!

Zi de sărbătoare și în centrul Fresenius NephroCare Ploiești, prin celebrarea a 25 de ani în dializă a domnului Nicolae Tudor. Împreună cu ceilalți pacienți a depănat amintiri de la începutul intrării în tratament și până astăzi. Prima dializă a fost realizată în București, iar  apoi a fost pacientul centrului de dializă din Spitalul CFR Ploiești. Are o deosebită considerație pentru medicul care l-a îngrijit și l-a încurajat permanent, Dr. Sabina Grigorescu, dar și pentru întreaga echipă din centru. Credem că succesul celor 25 de ani se datorează în primul rând faptului ca respectă cu strictețe recomandările medicului  și că a conștientizat beneficiul pe termen lung a acestor recomandări, un exemplu pozitiv pentru toți pacienții centrului, ne spune psihologul centrului Cristina Cătălin.

Sărbătoare în centrul de dializă Nefromed Alba Iulia:

Doamna Elena Șerbu aniversează 25 de ani de dializă. Împreună, personalul din centrul de dializă și pacienții i-au pregătit o aniversare surpriză.

“ Am avut un moment special, încărcat de emoții, nostalgii și speranțe.

Mai mult ca oricând, ne-am simțit cu toții ca într-o mare familie!”

                    ne spune Pishologul centrului, Codruța Romoșan

Aniversăm doi pacienți cu 25 de ani în dializă în centrul nostru FreseniusNephroCare București: domnul Bogdan Tabarcea și doamna Doina Șerban.

Medicul șef, împreună cu pacienții și personalul centrului de dializă au petrecut câteva momente frumoase împreună, depănând amintiri ale celor 25 de ani petrecuți în cadrul centrului de dializă.

“Acest moment se datorează în primul rând pacienților, care au reușit să depășească momentele dificile, au înțeles să respecte programul de dializă cu tot ce presupune acesta și au avut puterea de a merge mai departe, dar și unei echipe multidisciplinare de excepție!”

                                    Dr. Christian Klein, medic șef