Ştiri

FRESENIUS - SANAMED Un concept unic de abordare a pacienților cu mai multe afecțiuni

Pe lângă boala cronică de rinichi, majoritatea pacienților dializați se confruntă și cu alte afecțiuni, între care cele mai frecvente sunt diabetul, bolile cardiovasculare, afecțiunile sistemului endocrin, afecțiunile oncologice.

În preocuparea continuă de a veni în întâmpinarea nevoilor pacienților săi, Fresenius Nephrocare a transpus în realitate o viziune unică aflată în concordanță cu cazuistica foarte complexă din centrele de dializă.

Astfel, lărgind aria serviciilor medicale oferite, Fresenius Nephrocare a finalizat anul trecut achiziția clinicilor SANAMED. Aici, pacienții pot beneficia de consultații interdisciplinare de diabetologie, cardiologie, nefrologie, neurologie, endocrinologie, dermatologie, imagistică și medicină de laborator, toate într-o singură locație.

Această abordare holistică face posibilă obținerea unui diagnostic rapid și complex. Pentru că timpul este important pentru fiecare dintre noi.

În centrul medical SANAMED din Calea Plevnei nr.159, corp B, Bucharest Business Garden ( în spatele centrului commercial Carrefour Orhideea) funcționează:

  • 35 cabinete de consultații; 4 cabinete explorări funcționale; 6 cabinete ecografie
  • 54 paturi spitalizare de zi (diabet, cardiologie si endocrinologie)
  • Clinica de imagistică medicală
  • Laborator analize medicale

Centrul pune la dispoziție cele mai performante tehnologii de investigații și tratament: Computer Tomograf (CT), Imagistică prin Rezonanță Magnetică (RMN), Tomografie în coerență optică (OCT), Osteodensitometrie all body (DxA), ecografie de ultimă generație.

Serviciile medicale se adresează atât pacienților dializați cât și publicului larg.

Vă așteptăm în centrul medical SANAMED, pentru o experiență medicală deosebită!

Programări la telefon: 021 9442 sau online: www.sanamed.ro