Ştiri

Noutăți despre Dializa de vacanță Fresenius NephroCare

Suntem în plin sezon estival și mulți își propun să își ia o vacanță cât de mică, să meargă în locuri frumoase, fie inedite, fie unde au mai fost, să urmeze tratamente în stațiuni balnerare, să își surprindă rudele cu o scurtă vizită sau pur și simplu să iasă din tiparul obișnuit fără un motiv anume.

Chiar dacă urmați un tratament de dializă aceste mici vacanțe pot deveni realitate.

Serviciul de Dializă de vacanță al Fresenius NephroCare este gratuit și constă în facilitarea găsirii unui centru de dializă în țară sau străinătate, în apropierea locației de vacanță și programarea ședințelor de dializă pe perioada deplasării în localitatea/țara respectivă.

Acest serviciu nu include niciun angajament din partea companiei privind rezervările pentru cazare și transport.

Pentru a beneficia de Dializa de vacanță vă rugăm să luați legătura cu personalul medical al centrului de dializă în care faceți tratament sau cu Patient Care Manager la telefon 0723 550 123

Ne puteți scrie la adresa de email pacient-nephrocare@fmc-ag.com

În România, rețeaua de centre private Fresenius NephroCare acoperă 25 de județe, fiind reprezentată de un număr de 36 de centre de dializă.

Vă informăm că în acest moment, centrul de dializă Fresenius NephroCare Vâlcea funcționează la capacitate maximă și din acest motiv, nu poate onora solicitările pentru dializa de vacanță.

Dacă veți dori să vă bucurați de frumusețea peisajelor din țară vă recomandăm câteva zone situate în apropierea centrelor noastre de dializă, care vă pot primi în măsura locurilor și a turelor disponibile la momentul solicitării:

Stațiune

Centru de dializă apropiat

Vatra Dornei

Suceava/Rădăuți

Buziaș

Timișoara

Ocna Șugatag

Baia Mare

Felix

Oradea

Moneasa

Deva

Herculane

Drobeta Turnu Severin

Amara

Slobozia

Pucioasa

Târgoviște

Geoagiu Băi

Deva

Stațiuni montane

Brașov

Salina Turda

Turda

Băltățești

Piatra Neamț

 

Vă dorim o vacanță plăcută!

Echipa Fresenius NephroCare România