Sustenabilitatea noastră

Numărul de pacienți dializați crește continuu, reprezentând o provocare a sustenabilității sistemelor de sănătate care au grijă de aceștia.

Întrebarea este cum poate NephroCare să contribuie la sustenabilitatea îngrijirii medicale?

Ne îmbunătățim continuu rezultatele medicale utilizând eficient resursele. Pentru aceasta aplicăm sistemul holistic de Excelență NephroCare. Acest sistem holistic ne ajută să ne depășim mereu rezultatele îngrijirii pacienților și ne dă posibilitatea să repetăm această excelență în îngrijirea renală acolo unde este necesar.

Suntem conștienți de responsabilitatea noastră socială fată de angajații, pacienții, acționarii noștri și față de societate în general.

  • Ne stimulăm angajații printr-un mediu de lucru cooperant, implicarea lor în luarea deciziilor organizaționale și de serviciu și prin asigurarea unei dezvoltări profesionale și sociale continue.
  • Facem eforturi și pentru a asigura îngrijirea renală adecvată fiecărui pacient, utilizând tehnologii avansate pentru a permite cele mai bune terapii, făcându-ne timp însă și pentru a asculta pacienții, a le înțelege nevoile și de a face ce este mai bine pentru ei  – de ex, facem tot posibilul pentru a le maximiza șansele la un transplant.
  • În toate centrele noastre de dializă NephroCare ne străduim să lucrăm într-un mod ecologic pentru a reduce amprenta ecologică a dializei. Din 2009 am obținut o reducere generală extraordinară a deșeurilor generate și a consumului de apă în centrele NephroCare.