Pentru a îmbunătății experiența dumneavoastră ca utilizator al site-ului și pentru a vă furniza cele mai bune servicii Nephrocare utilizează pe website-ul său cookies. Prin continuarea activității pe acest site, ne dați consimțământul de a utiliza cookies. Pentru detalii accesați Politica de confidențialitate.

Dializă de vacanţă

Faptul că faceţi dializă de trei ori pe săptămână nu înseamnă că s-a terminat cu călătoriile şi vacanţele. "Dializa de vacanţă" vă oferă şansa de a vizita alte centre de dializă pentru tratament şi vă oferă posibilitatea de a călători.

Având centre de dializă Fresenius Medical Care peste tot în lume chiar aveţi de unde alege. Aşadar, dacă doriţi să călătoriţi în străinătate sau în ţară, puteţi continua să vă bucuraţi de o viaţă activă vizitând locuri noi sau pur şi simplu relaxându-vă la soare!

Toate centrele de dializă din reţeaua NephroCare sunt echipate la un standard comparabil şi oferă acelaşi nivel de calitate. Alegând un centru Fresenius Medical Care aveţi posibilitatea de a primi serviciile NephroCare cu care v-aţi obişnuit acasă. Echipa NephroCare dedicată serviciului de dializă de vacanță vă va oferi suportul în comunicarea cu centrul de dializă de vacanță și se va asigura că acesta va primi toate informaţiile necesare. Aşadar vă puteţi concentra pe vacanţă!

 

Subiecte asemănătoare

Oferte speciale ţări

Informaţii detaliate despre ţară; istorie, geografie, tradiţii, locuri de interes.

Găsire clinică

Găsiţi un centru de dializă Fresenius Medical Care în apropiere