Dializă de vacanţă

Argentino, Čeština, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Italiano, Magyar, Polski, Português, Românesc, Schweiz, Slovenščina, Slovenský, South Africa, Svéd, Türkçe, Русский, United Kingdom, српски

Faptul că faceţi dializă de trei ori pe săptămână nu înseamnă că s-a terminat cu călătoriile şi vacanţele. "Dializa de vacanţă" vă oferă şansa de a vizita alte centre de dializă pentru tratament şi vă oferă posibilitatea de a călători.

Având centre de dializă Fresenius peste tot în lume chiar aveţi de unde alege. Aşadar, dacă doriţi să călătoriţi în străinătate sau în ţară, puteţi continua să vă bucuraţi de o viaţă activă vizitând locuri noi sau pur şi simplu relaxându-vă la soare!

Toate centrele de dializă din reţeaua Fresenius sunt echipate la un standard comparabil şi oferă acelaşi nivel de calitate. Alegând un centru Fresenius aveţi posibilitatea de a primi serviciile de dializă cu care v-aţi obişnuit acasă. Echipa Fresenius dedicată serviciului de dializă de vacanță vă va oferi suportul în comunicarea cu centrul de dializă de vacanță și se va asigura că acesta va primi toate informaţiile necesare. Aşadar vă puteţi concentra pe vacanţă!

Daca alegeti sa ne trimiteti un email cu solicitarea dumneavoastra, va rugam sa precizati in acesta unde anume calatoriti si statusul viral.

 

Subiecte asemănătoare

Oferte speciale ţări

Informaţii detaliate despre ţară; istorie, geografie, tradiţii, locuri de interes.

Găsire clinică

Găsiţi un centru de dializă Fresenius Medical Care în apropiere