Recipes

Ingrediente (4 Porţii)

  • 4 piepturi de pui (fiecare150 g)
  • 1 ceapă albă (80 g)
  • 4 linguri smântână maturată (crème fraîche) (30% grăsime)
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 3 linguri curry
  • piper
  • orez

Valori nutriţionale (per porţie)

Calorii313 kcal
Grăsimi16 g
Sodiu253 mg
Carbohidraţii6 g
Proteine37 g
Fosfor352 mg
Potasiu589 mg
Conţinutul de lichid140 ml

Instrucţiuni

Tocaţi piepturile de pui şi ceapa. Sotaţi totul în ulei foarte încins. După ce carnea e bine făcută, adăugaţi curry-ul. Apoi introduceţi încet smântâna amestecând încet. Fierbeţi la foc mic 2-3 minute. Asortaţi cu orez!

Sfaturi nutriţionale

Acest fel de mâncare, simplu şi savuros, vă va lăsa gura apă! Respectă cerinţele dvs. dietetice privind sarea (urme) şi potasiul. Reprezintă şi o sursă excelentă de proteine, necesare pentru menţinerea masei musculare! Aşadar, este bogat în fosfor: Nu uitaţi să vă luaţi chelatorii de fosfați!