Recipes

Ingrediente (4 Porţii)

  • 300 g file de barbun
  • 8 creveţi mari curăţaţi (fiecare de 25 g)
  • 1 dovlecel mare
  • 1 ardei verde
  • 1 lămâie
  • 1 limă
  • 5 crenguţe de coriandru
  • 2 linguri ulei de măsline
  • piper măcinat

Valori nutriţionale (per porţie)

Calorii217 kcal
Grăsimi10 g
Sodiu128 mg
Carbohidraţii5 g
Proteine26 g
Fosfor307 mg
Potasiu627 mg
Conţinutul de lichid200 ml

Instrucţiuni

Preparaţi marinata. Stoarceţi lămâia şi lima şi adăugaţi ulei de măsline, coriandru şi piper. Tăiaţi barbunul în bucăţi. Feliaţi dovlecelul în bucăţi şi ardeiul cubuleţe. Marinaţi totul timp de cel puţin 1 oră la frigider. Alternaţi pe frigărui: creveţi, peşte, dovlecel, ardei. Aplicaţi cu pensula marinata. Puneţi pe grătar timp de 7 minute întorcându-le pe la jumătatea procesului de coacere. Serviţi imediat.

Sfaturi nutriţionale

Puteţi înlocui barbunul cu carne de pui şi bucăţi de ananas.