Recipes
Ingrediente (4 Porţii)
- 250 g căpşune
- 100 g zmeură
- 1/2 lingură zahăr brun
- 4 cupe îngheţată cu smântână maturată
Valori nutriţionale (per porţie)
Calorii170 kcal
Grăsimi7 g
Sodiu38 mg
Carbohidraţii22 g
Proteine4 g
Fosfor110 mg
Potasiu239 mg
Conţinutul de lichid127 ml
Instrucţiuni
Preîncălziţi cuptorul la 200°C (Termostat 7). Spălaţi fructele, tăiaţi căpşunile felii şi zmeura în două. Aranjaţi fructele în forme. Presăraţi zahăr brun peste ele. Coaceţi 10 minute în cuptor. Lăsaţi să se răcească. Puneţi o cupă de îngheţată în fiecare formă şi serviţi.
Sfaturi nutriţionale
Puteţi adapta această reţetă folosind alte fructe, zahăr vanilat, condimente (scorţişoară, ghimbir...) şi ierburi aromate precum menta sau busuiocul proaspăt.

 Franța
 Franța